Heb je je ooit afgevraagd waarom in de wereld zo vaak en veel trappend het onderwerp van verraad in vrouwelijke vriendschap, en niet bespreken, bijvoorbeeld hetzelfde over mannen van mannen? Vriendschap van vrouwen en haar “bijwerkingen” zijn toegewijd aan boeken, films, talkshows en kunstwerken. Is deze verbinding zo gevaarlijk

en wat er gebeurt op haar donkere kant, hebben we geleerd van echte levende heldinnen. Elk van hen botste met de destructieve “consequenties” van de vriendschap van vrouwen.

Vriendschap van vrouwen en immense. Er zijn verschillende geruchten over, vele eeuwen wordt het het object van discussies en zelfs de plot voor romans, maar een ondubbelzinnig antwoord op de vraag – er is nog een vrouwelijke vriendschap nog steeds – Nee kamagra 100mg. Het besluit allemaal voor zichzelf op basis van persoonlijke ervaring en breedtegraad met uitzichten. Maar men kan zeker zeggen: de vriendschap van vrouwen past bij vele ambivalente gevoelens – uitgaande van liefde en dankbaarheid die eindigen met minachting en afgunst.

Als de vriendschap tussen de dames zo gevaarlijk is, en de vriendschap tussen de tegenovergestelde geslachten helemaal niet bestaat vanwege de seksuele subtekst, dan met wie we kunnen communiceren met?

Nadenken over het, moet worden herinnerd dat de wereld niet bestaat uit duidelijke categorieën en regels, het is flexibel en divers. Daarom kan één meisje stevig verklaren dat vrouwenvriendschap niet bestaat – tenslotte nam de vriendin haar man met haar en de andere was klaar om het tegenovergestelde schuim te bewijzen en overtuigende argumenten van persoonlijke ervaring te bewijzen. Desalniettemin zullen we vandaag over het eerste geval praten en ontdekken hoe vrienden elkaar verraden.

Elena, 35 jaar oud

“Mijn vriendin nam mijn man met wie we al 14 jaar getrouwd waren. We hebben een gemeenschappelijk kind, maar het stopte haar niet. Ja, waar ik het over heb?! Want haar werd geen barrière en het feit dat we – ik ben met mijn man en zij met zijn partner – waren vrienden meer dan zeven jaar oud. Alles was vies en cheat. Toen ik werd blootgesteld aan True, wilde ik niet wonen, maar ik ga door en nu bouw ik mijn leven zoals ik dat ik wil. En ja, geen vriendinnen zoeken niet dicht bij zichzelf. En dochter leren hetzelfde “.

Yana, 26 jaar oud

“Mijn verhaal is nogal vergelijkbaar met het scenario van de tv-serie voor huisvrouwen, maar in dit en al het verdriet dat de realiteit niet beter was. Ik had een vriendin waarmee we als familieleden waren, waren vrienden uit de kleuterschool, leefden op één landing en waren onafscheidelijk. Toen ik een man had, werd ik bij alles met haar geadviseerd en maakte ik ze bijna onmiddellijk voor, omdat ik belangrijk voor haar mening was.

Maar dit is de grootste fout.

Geen enkel meisje moet de mening van de vriendin kennen om een ​​man die naast haar waardig is, te begrijpen of niet.

Vriendin kwam van hem vreugde. Hij maakte me heel snel een aanbod en we zijn getrouwd. Ze hielp me met een bruiloft, het leek erop dat ik geen man in de wereld had. Ze had geen man, en we brachten bijna de hele tijd door. Een jaar later begon ik op te merken dat de native girlfriend mijn man tegen me stelt en komt met wat ongekend. Toen begon ze met hem en zijn familie om me te vernederen. Ik negeerde het gedrag naïef. Als gevolg hiervan is mijn man nu haar man, ze hadden een kind geboren, en ik kan mezelf nog steeds niet op stukken verzamelen “.

Het is interessant!

Alla, 43 jaar

“Ik zou het proefschrift op het onderwerp kunnen beschermen” hoe een vriendin mijn man heeft genomen “.

Het is me twee keer gebeurd – ik ben dol op stap op dezelfde hark.

Voor de eerste keer gebeurde het toen ik een jonge vrouwelijke student was. In liefde met tri in de “beste kerel in de wereld”. Beledigde alle oren aan hun vriendinnen over hem en toen ze ze aan hem voorstelden, een van hen Rechte ogen gebruind. We zijn getrouwd, en in een maand heb ik geleerd dat dezelfde vriendin met mijn man zelfs vóór onze bruiloft sliep. Maar de meest betoverende is hoe ik het heb geleerd: mijn vriendin kwam naar ons toe en verklaarde dat ze op een kind wachtte van mijn nieuwe haar man. Ik was in tranen en snot, maar het leerde me niets. Trouwens, ze zijn onmiddellijk na onze echtscheiding getrouwd en twee kinderen verhogen.

Ik overleefde deze tragedie, passeerde de hele vijf jaar, er waren verschillende romans, nieuwe vrienden verschenen, een ander leven begon. En dus maakt mijn geliefde een aanbod, en we beginnen ons voor te bereiden op de bruiloft. Ik heb hem niet bekendgemaakt met vrienden, herinnerde mijn eerste ervaring. Maar na zo’n beurt besloot ik dat het niet langer bang was, en een gezamenlijk diner was geregeld met een dichtstbijzijnde vriendin. Ze gedroeg zich de hele avond met haar alleen, en toen we met haar alleen bleven, vertelde me dat ik iemand beter kon vinden.

“Nou, hij is een soort man, en je hebt een echte brutale man nodig. Het lijkt mij dat hij met je wil trouwen, omdat je een rijke familie hebt, “concludeerde ze.

Dus een vriendin gaf me een twijfel aan dat elke dag steeds meer zonder haar hulp werd. De bruiloft vond niet plaats, de vriendin troostte me eerst, en toen verhuisde hij op de een of andere manier weg. Een maand daarna ontmoette ik ze samen bij een van de evenementen. Ze kon me niet recht in het oog kijken, en ik keek eryster rond. “Nou, zoals het mogelijk was om twee keer in hetzelfde te duiken en te shit?!”Ik dacht dat ik dacht. Daarna zijn er veel uren met een psycholoog. Nu ben ik getrouwd en erg blij, maar er zijn geen vriendinnen meer in mijn leven. Is dat alleen vrienden, die ik op een grote afstand van mijn familie bewaar “.

Daria, 31 jaar oud

“Ik was vier jaar getrouwd. Mijn man en ik verhuisden naar een warm land, en mijn vriendinnen bleven bij ons toen we kwamen om te rusten. Een van hen was 15 keer als mijn geheugen mij mislukt. Ze werd op de een of andere manier met name in de buurt van mijn man, sprak veel met hem zonder mijn aanwezigheid: ze gingen samen naar het feest, en ik kon niet of niet al willen, ze correspondeerden toen ze terugkeerde naar Moskou, en gedroeg zich als heel goede vrienden. Ik heb hier geen aandacht aan besteed tot onze echtscheiding met hem gebeurde vanwege verraad. Maar ik ving hem met een ander meisje, maar toen bleek het dat mijn “geliefde” tijdens mijn reizen naar Moskou regelmatig bij mijn vriend in het appartement bleef, gaf haar sexy lingerie en andere aangename presenteert dat het meisje alleen degene die zij koopt met. Nu leeft elk van hen zijn leven, en ik kan niemand aan iemand voorkomen, omdat ik niemand vannoemde. Ik ben er echter zeker van dat het bij haar was dat hij me voor het eerst veranderde, en dat het meisje later verscheen. Nu heb ik een hechte vriendin, waarin ik zelfverzekerd ben dan in mezelf. Daarom geloof ik in vrouwelijke vriendschap, maar het is schoon en echt heel, zeer zelden “.

Wat psychologen denken?

Reflecterend op dit onderwerp, hebben we geleerd de aanbevelingen van verschillende psychologen die hun talrijke interviews spreken over de onderwaterstenen van “vrouwelijke vriendschap”. Bijna alles convergeert naar de mening dat er een bepaald aantal regels is die je relatie met je man en met een vriendin kunnen beschermen. We hebben de belangrijkste toegewezen:

een. Familie en relatie met haar man is één ding, en vriendinnen zijn een ander. Meng deze twee dingen niet. Als je tijd wilt doorbrengen “met meisjes”, sleep je dan daar dan niet, of bel ze niet naar jezelf wanneer de echtgenoot thuis is.

2. Je zou je man / vriend niet voor vriendinnen moeten adverteren en hen vertellen wat hij perfect is, zoals je geeft en wat prachtige acties voor jou doen. Immers, in zo’n ieder zou het graag verliefd worden.

3. Het is niet nodig om vrienden te besteden aan alle kleinste details van je relatie met haar man / vriendje. Tegen de vraag, zoals jij met je man, kun je altijd kort antwoorden en begrijpen. Ga niet diep in de kleine dingen. Als je problemen hebt met mijn echtgenoot, kun je ze altijd met hem of met een psycholoog bespreken en er zeker van zijn dat niemand erover zal roddelen of naar je klimmen met onredelijk advies – dit is vertrouwelijk.

4. Vergeet niet over een dergelijk fenomeen als een “witte afgunst” – dit gevoel kunnen onbewust ontstaan ​​uit een vriend, vooral in degene die een persoonlijk leven heeft. En de goede vrienden kunnen je niet alleen jaloemen omdat je een goed gezin hebt en een geweldige echtgenoot, maar ook vanwege je professionele succes. Dus wees voorzichtig, deel met iemand met zijn vreugde.

5. Verwaarloos de beruchte vrouwelijke competitie niet. Dit aangeboren gevoel en elke vrouw probeert onbewust de beste in het bedrijf te zijn, vooral als het gaat om een ​​succesvolle en mooie man.