Een paar jaar geleden heeft een van onze heldin gedeeld, wat ze met een man woont, wiens lid meer gemiddeld:

“het gebeurde dat het was dat ik een partner kreeg die 2% van de mannen met zich meebrengt met de grootste geslachtsorganen. Hoe weet ik ongeveer 2%?

Dus zei androgoloog. De dokter aan wie mijn partner veel vaker gaat dan de zogenaamde gemiddelde man. Wat betreft een vakantie. Mythe die van een groot lid alleen de vreugde, vuurwerk en orgasmen regenboog, te breken en hark.

Eigenlijk een grote maat – het is niet in een sprookje. Het kan bijvoorbeeld pijn doen “.

De studie van 2015 toonde aan dat 2,6% van de vrouwen betrekking heeft op de betrekkingen met een partner vanwege het feit dat zijn lid te groot was voor hen.
Dit, natuurlijk, extremen, en afscheid, het is hoogstwaarschijnlijk niet te wijten aan het feit dat iemand een te grote lul heeft, maar vanwege het feit dat communicatie niet in een paar is vastgesteld. Of omdat het persoonlijke plezier van een persoon hoger is dan voldoening en comfortpartners.

Werktalen

Niet https://www.moc.co.at/moc-ingenieurbuero/newsletter-faqs/ in het gevoel van orale seks (we praten nog steeds over hem), maar in de zin van dialogen. Wees niet stil! Als het je pijn of ongemakkelijk of ongemakkelijk doet, moet je het je geliefde erover vertellen. De betekenis van seks is dat twee of meer deelnemers goed zijn. Seks zelf is gemaakt om goed te zijn. Als een van de deelnemers aan het proces niet iets leuk vindt, is het een reden om het proces te stoppen.
Als je vaginale seks beoefent, denk dan aan wat je niet hoeft te doen: maak scherpe schokken, versnellen, planten je, blijf achter de heupen en probeer het anale gat te betreden. Niets van wat pijnlijke sensaties kan veroorzaken.
Het is erg belangrijk dat je partner zal streven naar een dialoog en wilde je echt leuk maken. Als het je lijkt, neemt hij niet serieus je woorden serieus, of je bent bang dat hij iets onverwachts kan gooien als hij leert dat je “fokkerij” bent, beter om geen seks te hebben met zo’n persoon.