Eenzame mannen met een appartement en goede lonen worden niet gedemonteerd door vrouwen als hete gebak. En

alles omdat ze tegen het huwelijk zijn. Een man die zichzelf verdiende op vierkante meter, al heel lang weigerde zichzelf in verschillende geneugten van het leven. Hij moest redden, de rest in de steek laten vanwege de greep van de tijd.

Verdien in ons land naar je eigen huis, als een simpele persoon en geen zoon van de oligarch, niet alleen Menscult schrijft.Ua. Bovendien, het vermogen om te sparen en van elk inkomen, van elke verdiende druppel om niet aan iedereen uit te stellen. En als er een metgezel van het leven in de buurt is, is de taak helemaal niet onuitvoerbaar, omdat het leven begint te draaien rond de prinses.

Mannen die zelf op het appartement verdienden, eindelijk "Uitademen" en liever voor zichzelf of blijven de spaarvarken van prestaties aanvullen, de smaak invoeren en niet naar vrouwen zoeken, waardoor het het centrum van het universum is.

En rond veel vrouwen zonder huisvesting, die zijn gevuld in zijn vrouw. Immers, zo’n sterke seksvertegenwoordiger is aantrekkelijker voor het huwelijk. De aanwezigheid van deze voordelen is enig bewijs dat de vrouw een echte mijn heeft.

Weinig vrouwen zijn vandaag geconfigureerd om de behuizing in de Unie te ontwerpen. Weinigen, enkele van de vertegenwoordigers van zwakke seks zijn in staat om te zien in een man die nog niets heeft bereikt, geest, vindingrijkheid, verantwoordelijkheid en andere positieve persoonlijke kwaliteiten. Het is te moeilijk en vereist de aanwezigheid van analytische vaardigheden, morele principes en andere.

Bovendien zijn moderne vrouwen in de eerste plaats comfort en welzijn. En als de man helemaal heeft verdiend tot de hele weg, zegt het dat dit een sterke man is, winterhard, met een actieve levensduurpositie en niet zal verdwijnen!

Maar eenzame mannen met een appartement zijn niet erg kamagra verbrand met het verlangen om te trouwen. Omdat de familiecode perfect heeft gelezen en zelfs zichzelf zoekt. Ja, hier is de Snag die eigenaren van hun eigen huisvesting en andere voordelen ook niet willen trouwen.

Het feit is dat vandaag nu niet alle vrouwen willen trouwen en kinderen, ze willen meer om hun accommodatie en stabiliteit te hebben. Vrouwen hebben al lang begrepen dat je gelukkig en uit het huwelijk kunt zijn. Maar de afwezigheid van je eigen hoek bevordert veel moeilijkheden.

En de volgende man is meer entertainment, dat op een groot moment kan stoppen.